Ціни актуальні на
UA
RU UA
Ваш кошик покупок ще порожній!

Мінеральна вата

Підтримка затишку й здоровішого клімату є важливим критерієм для домівки. Поза сумнівом, що хоча б раз у житті кожний власник домоволодіння замислювався про якісне утеплення фасаду, адже добре виконана робота заощадить на опалювальних витратах і зігріє душу кожному члену родини. Сьогодні на будівельному ринку представлена велика різноманітність сировини, якою можна утеплити будову зовні.

Читати далі
Автор Itera Group

Керамічна черепиця

Збираючись перекривати дах будинку, кожний власник замислюється, яким матеріалом це зробити краще. Адже сьогодні будівельний ринок переповнений усякими товарами різної цінової категорії. Керамічна черепиця відноситься до натуральних матеріалів, які вважаються стильними й елітними. Кераміка по праву стане аристократичним вибором і прослужить не менш 100 років.

Читати далі
Автор Itera Group

Як утеплити дах приватного будинку

Хазяї приватного сектору часто зустрічаються з недостатнім теплом будинку в опалювальний період. Це пов'язане з тепловтратами через покрівлю, які можуть нараховувати порядку 30% від загальної кількості. Від правильного утеплення покрівлі залежать такі важливі для людини параметри як комфортна температура в приміщенні в літню пору й економія тепла в опалювальний період.

Читати далі
Автор Itera Group

Мінеральна вата

Важливим етапом у спорудженні нової або старої покрівлі є її утеплення. Цей процес запобігає втратам тепла, які найбільшою мірою відбуваються через дах, і дозволяє створити затишний мікроклімат у всьому будинку. Вибір матеріалу - це завжди відповідальна справа, від якої залежить розв'язок проблеми. Сьогодні самою популярною сировиною, якою найкраще утеплювати мансарду зсередини, є мінеральна вата. Завдяки своїм неповторним властивостям і характеристикам мінвата дуже популярна серед досвідчених будівельників.

Читати далі
Автор Itera Group

Битумна черепиця

Сучасний будівельний ринок регулярно поповнюється інноваційною сировиною, яка не тільки має гарний вигляд, але й гарні технічні характеристики. Зведення нової будівлі сьогодні, як правило, не обходиться без металочерепиці. Це покрівельний матеріал листової форми, виготовлений зі сталі, алюмінію або міді. Що ж стосується заміни старого покриття, то домовласники часто замислюються над тим, як правильно утеплити дах мінватою або іншим утеплювачем, щоб створити комфортну температуру в приміщенні.

Читати далі
Автор Itera Group

Багатьох недосвідчених людей, які тільки починають свій шлях у будівництві, напевно цікавить те саме питання: що таке базальтова вата, наскільки екологічний продукт, що стелиться на підлогу, і чи шкідливий лінолеум для здоров'я. Насправді про це ходять справжні легенди. Спочатку потрібно розібратися, із чого виробляють товар.

Читати далі
Автор Itera Group

На загальному фоні великого будівництва основне місце займають теплоізоляційні матеріали, які створюють тепло та комфорт у приміщенні, підтримують та зберігають необхідну температуру у житлі. Здійснювати роботи з утеплення можна як на етапі зведення, так і в готовому будинку. Яким матеріалам віддати перевагу — завдання не з простих, адже на ринку сьогодні безліч пропозицій

Читати далі
Автор Itera Group

При спорудженні приміщення незалежно від його основного призначення під покрівлею може утворюватися небажана волога, яка з часом призведе до руйнування дерев'яних елементів конструкцій та зменшення теплоізолюючих властивостей матеріалів. Паробар'єр - це надійний захист утеплювача від впливу атмосферних опадів, безпосередньо від попадання пари.

Читати далі
Автор Itera Group

Вітробар'єр – це нове покоління для теплоізоляції та будівельних конструкцій у системах навісних вентильованих фасадів. Це означає, що завдяки застосуванню супердифузійного утеплювача дощова та тала вода затримуватиметься в односторонньому порядку, а всередині приміщення спостерігатиметься висока паропроникність. Матеріал має високий ступінь міцності та довговічності.

Читати далі
Автор Itera Group

Кожна людина мріє про теплий та затишний будинок, а завдяки сучасним будівельним матеріалам сьогодні це стало цілком реально, адже одних цегляних та бетонних стін недостатньо, щоб житло було нехолодним. Про те, що таке мінеральна вата, чули багато, але не всі знають про властивості та переваги матеріалу.

Читати далі
Автор Itera Group