Фасадні роботи Утеплення фасадівФасадні роботи – найважливіший етап у будівництві будь-якої будівлі. Від того, наскільки сумлінно фасадники виконають цей етап, залежить не тільки зовнішній вигляд будівлі, але і її експлуатаційні характеристики. Якісно проведені роботи з утеплення та оштукатурювання фасадів дозволяють значно знизити витрати на опалення. Наскільки добре буде проведена ця частина будівництва, залежить від таких складових:

  • надійні матеріали;
  • сучасне обладнання;
  • професійні робітники. 

Фасад – це обличчя будь-якої будови, на нього увага падає в першу чергу, і від того наскільки він охайний і красивий складається перше враження, як і про будинок, так і про його власника. Тому так важливо найняти справді професійну бригаду, яка надаватиме гарантію на свої послуги. Ми пропонуємо не лише штукатурні, а й послуги утеплення, і можемо з упевненістю надати гарантію на їх виконання. При проектуванні майбутнього фасаду ми враховуємо такі фактори:

  • кількість опадів;
  • необхідність тепло та шумоізоляції;
  • наскільки він буде схильний до впливу ультрафіолету;
  • і багато іншого.

Деякі з них Ви можете вважати дрібницею, але насправді вони суттєво впливають на термін служби. І лише з цих даних визначаються тип і кількість необхідних матеріалів.

Тільки якісні та перевірені часом матеріали

Надзвичайно важливо використовувати високоякісну сировину, тому що це гарантує тривалий термін служби, і відсутність ризику втрати зовнішнього вигляду та експлуатаційних характеристик. Виконуючи фасадні роботи, ми використовуємо лише перевірені часом матеріали. Утеплення проводиться мінеральною ватою Роквул, яка відома у всьому світі. Щоб підтвердити правдивість слів, ми з радістю надамо Вам сертифікати, які підтверджують якість та оригінальність продукції, а також пожежну безпеку та відповідність гігієнічним нормам. Це означає, що такі теплоізоляційні плити не тільки абсолютно безпечні з погляду вогнестійкості, але й сировина, яка використовується для їх виробництва, є безпечною для людини. Ми впевнені в їх якості і тому впевнено даємо гарантію на надані послуги.

Механізована штукатурка – сучасне слово у фасадних роботах

Машинна штукатурка стін має безліч переваг:

  • швидкість оштукатурювання значно перевищує традиційний спосіб;
  • економія коштів на часі та оплаті праці;
  • рівномірність нанесення.

Так, замовляючи у нас машинну штукатурку, ви заощаджуєте час та гроші на оплату людської праці. Також, ви можете бути точно впевнені в тому, що стіни будуть ідеально гладкі та рівні, чого не може гарантувати навіть найкращий майстер через людський фактор. А про те, як вибрати штукатурку, ви можете прочитати в нашій статті: "Фасадні штукатурки: як вибрати"

Кращі професійні бригади

Грамотно провести весь цикл можуть лише кваліфіковані робітники, і ми можемо з упевненістю сказати, що на об'єкті працюватимуть лише кращі професійні бригади. Злагоджена команда під керівництвом професіонала забезпечує високу організацію робіт на об'єкті.

Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та не застосовуємо стандартні, універсальні шаблони. Такий підхід дозволяє без проблем виконати замовлення будь-якої складності та обсягу без втрат якості. Вибираючи сировину, ми враховуємо всі нюанси та підбираємо повний комплект виключно перевірених матеріалів, що точно відповідає індивідуальним вимогам кожного замовника. З більш детальною інформацією, а також прикладами робіт ви можете ознайомитись у розділі: УТЕПЛЕННЯ ФАСАДІВ

Декілька слів на завершення

Право вибору бригади та матеріалів завжди залишається за вами. Але пам'ятайте, що бажаючи заощадити та замовляючи виконання у невідомих майстрів, які дають великі обіцянки та беруть низьку плату, ви платите довговічністю фасаду. Такі робітники не турбуються про свою репутацію, і бажають лише швидко заробити, і ні про яку якість, а тим більше гарантії, і мови йти не може.

В той же час, замовляючи у нас, ви отримуєте гарантію на всі роботи. До того ж великий досвід у цій сфері говорить сам за себе. Нижче ви можете ознайомитись з одним із прикладів наших робіт.

Якісно виконаний фасад будівлі – запорука гарного, надійного та довговічного будинку! 

Машинна штукатурка фасаду   Машинна штукатурка фасаду   Машинна штукатурка фасаду  Машинна штукатурка фасаду