Baumit - польська компанія, що працює в будівельній галузі вже більше 20 років. Вона займається підготовкою і виробництвом будівельних матеріалів, які повинні бути прості у використанні, зручні і надійні. 

Широкий асортимент Baumit включає в себе:

- системы ізоляції,

- клеї,

- шпаклівки,

- зростаючий асортимент фарб для внутрішнього та зовнішнього використання,

- гіпсові та цементно-вапняні штукатурки,

- стяжки,

- будівельні розчини,

- вироби для реконструкції та вироби з лінії Baumacol - для укладання плитки.

Бауміт Україна

Продукти Baumit виробляються з особливою ретельністю і увагою, що означає, що ви можете покластися на їх якість.

Исторія створення та поява Бауміт в Україні.

Baumit є спільним брендом двох австрійських сімейних концернів від будівельної галузі - Schmid Industrieholding і Wietersdorfer Gruppe. До них приєднується більше 110 років традиції і великий досвід в області виробництва будівельних матеріалів. Уже зараз офіси продажів, дочірні компанії або виробничі об'єкти Baumit розташовані в 30 європейських країнах і в Китаї. В Україні продукція Baumit вже давно завоювала популярність і щільно вкоренилася на ринку. Особливо сильна позиція зайняла лідируючі позиції будівельних матеріалів в області машинних штукатурок Baumit та комплексних систем ізоляції будівель.

 

Продукція бауміт    Продукція бауміт    Продукція бауміт

Щороку пропозиція Baumit включає в себе більше 100 різних видів будівельних матеріалів, необхідних під час теплоізоляції будівель, штукатурки, а також внутрішньої і зовнішньої кладки, укладання плиток, а також монументальних ресторанів. Фахівці з Baumit розробляють перелік продуктів, щоб кожен архітектор чи підрядник знаходив незамінні матеріали при реалізації різних проектів, реконструкції або модернізації будівель.

Бауміт – це ідеальне поєднання сучасних технологій виробництва, екологічно чистих матеріалів, яскравих фарб та універсальних продуктів для ремонту.

Продукція знайде своїх шанувальників як серед аматорів стриманих варіантів дизайну та класики, так і серед шанувальників яскравих, нових тенденцій і любителів експериментувати зі стилями. У будь-якому випадку, вибравши Бауміт ви завжди залишитеся задоволені – ви отримаєте не тільки незабутній зовнішній вигляд, але і незаперечну якість в поєднанні з вигідною ціною.

З прайсом на продукцію Бауміт ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Baumit є спільним брендом двох австрійських сімейних концернів від будівельної галузі - Schmid Industrieholding і Wietersdorfer Gruppe. До них приєднується більше 110 років традиції і великий досвід в області виробництва будівельних матеріалів. Уже зараз офіси продажів, дочірні компанії або виробничі об'єкти Baumit розташовані в 30 європейських країнах і в Китаї. В Україні продукція Baumit вже давно завоювала популярність і щільно вкоренилася на ринку. Особливо сильна позиція зайняла лідируючі позиції будівельних матеріалів в області машинних