Ікопал

Більшість будівельників є аскетами і віддає перевагу тим матеріалам, з якими вже доводилося неодноразово працювати. Це викликано страхом наштовхнутися на неякісний продукт і підвести замовника, тим самим ще й зіткнутися з фінансовими наслідками. Дуже часто виникає питання «як вибрати бітумну черепицю?». З ICOPAL ці питання відпадуть самі собою! Це м'яка покрівля внайвищого рівня, вироблена на високоякісному обладнанні концернів в Фінляндії, Франції, Польщі. Завдяки цьому, вона стала популярна та легко потрапила на перші місця з продажу товарів для покрівлі.

 

Що таке Icopal?

Бітумна черепиця – це щільний гнучкий матеріал, в його основі - скловолокно, просочене SBS модифікованим бітумом. Виробник врахував всі важливі нюанси, тому гнучка черепиця зроблена дійсно з якісного модифікованого бітуму першого класу, при цьому, верхня частина матеріалу зроблена з натурального природного каменю, який додає яскравості та подовжує термін експлуатації.

Новітня бітумна черепиця. Яку краще вибрати?

Вона стала популярною вже у 92-х країнах. А все тому, що її основні якості - це:

  • гарантія 30 років;
  • зносостійкість;
  • екологічність;
  • доступна ціна.

 Бітумна черепиця Icopal

Черепиця Icopal - водонепроникний матеріал. Завдяки особливій технології, фахівці компанії змогли поєднати переваги м'якої покрівлі та зовнішній вигляд натуральної черепиці в одному виробі.

Компанія «Icopal» - це:

  • 95 торгових представництв по всьому світу (Фінляндія, Польща, Україна, Росія та ін.);
  • 4 власних науково-дослідних центри для перевірки якості сировини та готової продукції;
  • Понад 100 років досвіду виробництва з 1907 року;
  • 36 заводів.

 Бітумна черепиця Icopal

Основні переваги цього покрівельного покриття - тривалий термін експлуатації; висока міцність на стиск; висока гнучкість і еластичність; відмінна морозостійкість; стійкість до корозії, вивітрювання, перепадів температури та високої вологості; стійкість перед ультрафіолетовим випромінюванням; наявність захисного посипання з базальтового грануляту; водонепроникність; точна геометрія розмірів; можливість застосування навіть на дахах зі складною конфігурацією (наприклад, куполи церкв); невелику питому вагу (за рахунок цього, матеріал легко транспортувати і монтувати); екологічність.

 

Межі застосування.

Бітумна черепиця Icopal знайшла застосування в облаштуванні скатних покрівель ресторанів, квартир, кінотеатрів, пансіонатів, котеджів, дачних і заміських будинків, пентхаусів, баз відпочинку, готелів, магазинів, житлових будинків, їдалень, кафе і барів.

Більш детально про бітумну черепицю ви можете дізнатися зі статті: «Модифікатори та типи бітума»