продукция РууккиRuukki – відомий концерн з виробництва покрівлі та аксесуарів з металу. Випускаючи дійсно якісну продукцію, вони зайняли лідируючее місце на ринку, не дивлячись на відносно високу ціну. А все завдяки використанню високоякісної сировини, новітнього обладнання та контролю якості.

Великий асортимент дозволяє укомплектувати дах на будь-який смак і бюджет. Він представлений:

  • Металочерепицею
  • Профнастилом
  • Елементами безпеки
  • Мембранами
  • Водостоком
  • Софітом

Бюджетна черепиця високої якості

Металочерепиця Ruukki не тільки якісна, але й має відносно високу вартість, що підійде далеко не кожному. Тому з 2017 року було запущено виробництво нової бюджетної покрівлі з фінського металу. Вона випускається під брендом RanTech і представлена металочерепицею та профнастилом.

 

металлочерепица и профнастил rantech

Продукція RanTech виробляється з добротної фінської стали, але меншої товщини. Всі листи також однорідні по всій довжині, не змінюють своєї товщини та забарвлення, тобто повністю відповідають високим характеристикам. Таке рішення заповнило сегмент бюджетних покрівельних матеріалів, в якому раніше знаходилась продукція вельми сумнівної якості. Ознайомитися з повним асортиментом продукції ви можете за посиланням.

Комплектуючі Рууккі

Елементи безпеки для даху зазвичай підбираються з такого ж металу, тому ідеально підходять до загального ансамблю. Серед них ви знайдете снігорізи, снігозатримувачі, покрівельні містки та драбини. Все це робить експлуатацію покрівлі більш зручною і безпечною.

элементы безопасности ruukki

Супердифузійна мембрана прекрасно підходить для використання з будь-якими покрівельними матеріалами. Її щільність складає 125 г/м2, а високий рівень паропроникності дозволяє волозі безперешкодно залишати приміщення.

Софіт та водостічні системи Рууккі

Металеві водостічні системи використовуються в приватному житловому будівництві вельми рідко, з причини своєї великої вартості. Але не слід забувати, що їх гарантійний термін досягає 30-и років, в той час як у пластика він становить всього 10. При цьому метал в будь-якому випадку буде виглядати більш вишукано. Полімерне покриття надійно захищає сталь від негативних впливів зовнішнього середовища, оберігаючи її від іржі та грибка.

Великий асортимент забарвлень і кілька розмірів дозволяють підібрати металевий водостік на будь-який смак. Плавні лінії зроблять водостік не просто функціональним елементом, але ще й естетичним доповненням для вашого будинку. Дізнатися детальніше ви можете за посиланням.

 

софит и водосток ruukki

Металевий софіт також володіє гарантійним терміном 30 років, виконаний з кращої сталі і випускається в двох захисних шарах – глянсовий і матовий поліестер. Також преміум сегмент має додатковий колір –– "золотий дуб", який вигідно підкреслить вишуканий інтер'єр. Ознайомитися детальніше з металевим софітом Ruukki.

Повна комплектація покрівельного проекта – це те, чого не можуть дати інші виробники. Вона дозволяє створити максимально вигідний і цілісний пиріг, який прослужить довгі роки.

Можливо Вам також буде цікаво: «Металочерепиця Ruukki - якісна покрівля на довгі роки»