При пошуці довговічної та естетичної покрівлі нашу увагу часто привертає композитна черепиця. Експерти високо оцінюють її як рішення, яке поєднує в собі переваги плоского листа та покрівельної черепиці. Покрівельні плитки легкі та прості в установці, а також характеризуютьсячудовими параметрами ізоляції. Провідні імена на ринку покрівельної черепиці включають такі бренди, як Gerard (Жерард). Людям, які цікавляться такою покрівлею, слід краще ознайомитися з пропозиціями цієї компанії.


Зовнішній вигляд даху, її форма, а також тип покрівельної черепиці та кольори впливають на привабливість будівлі. Варто вибрати благородну та міцну композитну черепицю, а саме Жерард (Джерард). Композитна черепиця Gerard стійка до зовнішніх чинників, тож дозволить вам довгий час насолоджуватися якісним привабливим дахом.

Композитна черепиця Gerard

Серія Milano, колір - Rosso


Особливості матеріалів для покрівлі.

Композитна черепиця створює міцне покриття, незважаючи на легкість листів. Вона дуже довговічна, що підтверджується тривалим гарантійним періодом, який надається виробниками в діапазоні від 20 до 50 років. Таке покриття є одним з найстійкіших до екстремальних погодних умов і природних катаклізмів, перш за все, високих і низьких температур, кислотних дощів тощо. Покрівельні плитки не ламаються під вагою снігу, що лежить поверх.

Переваги композитної черепиці.

Композитна черепиця не вимагає ніякого обслуговування, зберігаючи свою зовнішність протягом всього свого життя. Завдяки особливому прошарку – гладкій поверхні, вона схильна до впливу бруду і проростання моху. Дощ видаляє падаючий пил з даху та можливі забруднення. Перед обличчям шкідливих і агресивних речовин в повітрі, в містах, композитна черепиця залишається абсолютно невразливою. Крім того для власників будинків важливі економічні аспекти – ціна композитної черепиці дуже вигідна. Завдяки широкому асортименту покрівельних аксесуарів ви можете легко вирішити побутові проблеми, якщо такі виникнуть.

Композитна черепиця Gerard

Серія Classic, колір - Charcoal (деревне вугілля) 

Вам не потрібно турбуватися про перехід через дах вентиляційних камінів або антен, для цієї мети вони використовують спеціальні плитки з контурним каміном і антенними плитами. Цікавий асортимент кольорів плитки дозволяє надати будівлі традиційного виду з червоним або каштановим дахом. Інвестори, які віддають перевагу менш типовим рішенням, можуть вибрати плитку в оригінальному кольорі «деревне вугілля» (Charcoal), завдяки чому будинок придбає унікальний характер в трохи більш прохолодному кольорі.


Інноваційні рішення від бренду Жерард.


GERARD ROOFS® є провідним брендом на ринку сталевої покрівлі з мінеральними бризками. Дахи характеризуються високою якістю, вогнестійкістю, незвичайним зовнішнім виглядом, величезним діапазоном форм і кольорів. Пропозиція виробника включає в себе як класичну покрівлю: Gerard Classic, Gerard Heritage, Gerard Milano, римські дахи Gerard Roman, так і незвичні імітації матріалів.


Доступний в декількох колірних варіантах матеріал, міцний і довговічний, і в той же час неймовірно легкий. Секрет цього рішення - це покриття з вулканічної крихти, яке дає стійкість до дощу, подряпин тощо. Компанія вже має більш ніж шістдесятирічний досвід у виробництві покрівельної черепиці. Її продукція відповідає найважливішим очікуванням клієнтів - вони відрізняються високою якістю, естетичним зовнішнім виглядом і низькою вагою, а також швидкою та легкою установкою. Люди, які цінують сучасні рішення, але безумовно віддають перевагу традиційній естетиці, мають бути зацікавлені в черепиці з серії Gerard.