Недорога металочерепиця - найпопулярніший покрівельний матеріал. На ринку доступні: звичайний покрівельний лист, модульний сталевий покрівельний лист, плоскі панелі. Покрівельна черепиця легка і стильна. Додатковою перевагою є швидка установка покрівельних листів. Частково популярність матеріалу зумовлена розумною ціною та легкістю догляду.

Недорога металочерепиця Rantech

 

Недорога металочерепиця в Україні.


Компанія RANTECH пропонує металопрофіль, який зроблений на обладнанні фінського концерну Ruukki. Полімерне покриття від компанії Akzo Nobel - це виробник лакофарбових покриттів, який зарекомендував себе як один зі світових лідерів у своїй галузі. Таке покриття буде зберігати колір довгі роки, воно не боїться ультрафіолету чи опадів.
Фіни контролюють повністю весь процес, від поставки металу до контролю готової продукції, тому якість підкріплюється гарантією в 10 років.


Особливості догляду за дахом з металочерепиці.


саморізи металочерепиціПідтримка такої покрівлі в хорошому стані не викликає труднощів. Майже всі види забруднення видаляються з даху самостійно завдяки атмосферним опадам – змиваються снігом і дощем. Дах слід перевіряти раз в півроку, а за необхідності, видаляти забруднення і усувати дрібні дефекти. Згодом кріпильні саморізи послаблюються, тож їх необхідно підтягувати. Більш ретельний контроль повинен проводитися кожні п'ять років.

Пил і бруд загрожують процесом корозії покрівлі, так як вони можуть утримувати вологу на поверхні даху, а в подальшому не буде запобігати попаданню води крізь покрівельні листи. Варто не забувати про якісні ізоляційні матеріали, таких як супердифузійна мембрана (гідробар'єр), яка буде додатковим елементом захисту даху вашого будинку. Крім того, брудний дах виглядає непривабливо. Металевий дах і листові покрівлі можуть викликати накопичення вологи під обшивками через їх водонепроникність. Якщо не потурбуватись про ефективні заходи конденсація пара стане небезпечною, оскільки вологість шкодить ізоляції та погіршує її властивості.

 

Захист за допомогою плівок.

 

Супердифузійна мембранаДва ключових чинника можуть послабити захисні властивості профільованого або зварного листового металу: природний знос і коливання температури у підпокрівельному просторі. Таким чином, існує великий ризик проникнення вологи ззовні - наприклад, в разі дощу. Мембрани допомагають знизити цей ризик за рахунок захисту даху та інвестицій в довгострокову перспективу. Мембрани – це передові рішення, призначені для поліпшення і забезпечення витривалості всіх варіантів дахів з листового металу.
Висока паропроникність мембрани в поєднанні з високою ефективністю пароізоляції дозволяє вакуумувати водяна пара через ізоляцію. Висока водостійкість мембран запобігає конденсації і проникнення вологи в конструкцію, що зберігає як дах, так і утеплювач сухими. Окрім ефективного управління вологістю матеріал зменшує звуки, викликані опадами. Виходячи з перерахованих переваг, не залишається ніяких сумнівів в тому, що варто купити металочерепицю.