Торгова марка TEGOLA з'явилася на ринку покрівельних матеріалів в 1976 році. Продукція представлена в багатьох напрямках промислового і приватного будівництва: скатні і плоскі дахи, «зелений» дах, водостічні системи, гідроізоляція фундаментів і т.д. Виробнича потужність концерну – майже 30 мільйонів квадратних метрів гнучкої черепиці в рік. З таким завданням справляються 14 заводів, розташованих в різних частинах світу, що дає можливість оптимізувати логістику і виробничі витрати. Популярність компанії підтверджує її дилерська мережа, а це представництва в 72 країнах світу.

бітумна черепиця TEGOLA

Ціна на бітумну черепицю ТЕГОЛА

Цінова політика компанії дуже гнучка і розрахована на всі сегменти ринку. Бітумна черепиця Тегола вигідно відрізняється на тлі конкурентів, так як при однаковій ціні, виробник пропонує більш широкий вибір нарізки гонту і колірних рішень, а також, в більшості випадків гарантійні зобов'язання надаються на більш тривалий термін. Наприклад, в колекції SUPER представлені 4 недорогі лінійки гонту в 24 кольорах з гарантією в 55 років.

Виробництво і характеристики бітумної черепиці ТЕГОЛА

бітумна черепиця TEGOLAВиробничий процес бітумної черепиці у всіх виробників вже налагоджений і мало чим відрізняється. На склохолст наноситься бітумне покриття з 2 сторін, а зовнішня частина покривається кам'яною крихтою (гранулятом). Для зручності монтажу нижній шар роблять клейким. Головні відмінності у виробників бітумної черепиці – це якість використовуваних матеріалів, а також обробка бітуму і кам'яної крихти за спеціальною технологією, тому ціна на бітумну черепицю іноді значно відрізняється.

Тегола використовує склохолст власної розробки, з особливим плетінням волокон високої міцності. Такий шар гарантує стабільність форми і довговічність покрівельного покриття.

Полімерний бітум АПП (атактичний поліпропілен) найвищої якості має робочий температурний діапазон від -70 °С до +140 °С. Завдяки цій обробці бітум легко переносить дуже високі і низькі температури. Циклічні втомні навантаження йому також не страшні, тому Тегола з упевненістю дає тривалу гарантію.

Захищає полотно від УФ-випромінювання міцний природний мінерал - базальт. Гранулят трьох фракцій надійно захищає гонт від механічних пошкоджень і виконує функцію декоративного покриття, надаючи покрівлі естетичний вигляд. Спеціальна технологія обробки (керамізації) гарантує збереження насиченого кольору в перебігу всього терміну служби покрівлі.

Переваги бітумної черепиці Tegola:

Естетика черепиці

   - дуже великий, недоступний в інших типах покриттів, вибір кольорів, відтінків і форм.

Економічність

   - мала вага дозволяє використовувати «просту» кроквяну конструкцію;

   - вигідне співвідношення якості, довговічності, гарантійного терміну і ціни;

   - відносно проста установка додаткових аксесуарів: люки, мансардні вікна, антени;

   - невелика кількість відходів.

Надійність бітумної черепиці

   - стабільність кольору декоративного покриття;

   - широкий робочий температурний діапазон;

   - відсутність корозії.

Комфорт / зручність використання бітумної черепиці

   - не вимагає особливого догляду;

   - відсутність шуму і слідів від дощу або граду.