Звуки, які доносяться до нас кожен день, мають величезний вплив не тільки на наш настрій, працездатність або концентрацію, але також істотно впливають на наше здоров'я. Тому, акустичний комфорт - це не примха, а необхідність.

звукоізоляціяROCKWOOL представляє інноваційний продукт ROCKSONIC SUPER. Це аналог вже добре себе зарекомендованого продукту ROCKTON, де головною відмінністю є щільність, питома вага ROCKSONIC SUPER становить 38 кг/м3. Шумопоглинаючі характеристики залишаються при цьому на високому рівні - при товщині плити 100 мм і більше мають найвищий клас звукопоглинання А.

Основне застосування - акустична ізоляція перегородок в гіпсокартонних системах. Базальтова вата протягом тривалого часу зберігає стабільність розмірів, що виключає ризик виникнення «коридорів» для звукових хвиль. Як ми знаємо, для максимального ефекту звукопоглинальні матеріали необхідно використовувати в парі з звукоовідбиваючими, тому гіпсокартон в даній конструкції буде додатково ізолювати приміщення від стороннього шуму.

Швидкий і простий монтаж

Щоб «зонувати» приміщення без зайвих складнощів - досить зробити легкі гіпсокартонні перегородки з ізоляцією з панелей ROCKSONIC SUPER. Плити мають розміри 610 х 1000 мм і товщину 50, 75 і 100 мм. У гіпсокартонних системах профіль монтується на відстані 600 мм, це дає можливість без труднощів ізолювати вже існуючі стіни. Зайві 10 мм плити необхідні для щільного розміщення між профілями. Товщина плит відповідає найпоширенішим розмірами стінового профілю, тому монтаж вийде швидким.

роксонік супер - монтаж

Пожежна безпека

Вся продукція ROCKWOOL не горить і перешкоджає поширенню вогню. Ізольовані стіни будуть додатковою пасивною ізоляцією в разі пожежі.

Теплоізоляція

У додаток до звукоізоляційних властивостей, РОКСОНІК СУПЕР також служить як теплоізоляція. Ця функція може бути дуже корисною в тому випадку, якщо в різних приміщеннях необхідно підтримувати певний температурний режим. Наприклад серверна кімната - влітку повинна охолоджуватися, а взимку немає необхідності її гріти, в цьому випадку можна значно знизити витрати на енергоресурси.

Еекологічність

звукоізоляція безпечна для здоров'яВся продукція компанії РОКВУЛ проходить лабораторні дослідження. Крім підтвердження технічних характеристик, проводяться додаткові випробування - як впливає матеріал на здоров'я людини при різних умовах експлуатації. Всі продукти концерну відповідають вимогам чинного санітарного законодавства України. Це особливо важливо, якщо він використовується всередині приміщення.

Роксонік Супер - це «золота середина» для акустичного комфорту. Вибравши цей тип вати, ви отримуєте звукоізоляцію і теплоізоляцію одночасно. Скористайтеся послугами наших менеджерів, і вони точно розрахують необхідну кількість і допоможуть підібрати оптимальний варіант.