Виробник водостічних систем Galeco існує на ринку Польщі з 1994 року. Компанія пишається тим, що з початку свого заснування до сьогоднішнього дня домоглася великих успіхів не тільки на внутрішньому ринку країни, а й на міжнародному рівні.

Перші кілька років фірма не виробляла сама продукцію, а імпортувала ПВХ системи. Цей досвід дав можливість відкрити власне виробництво вже в 2000 році. Характерною особливістю всіх напівкруглих жолобів був поворот краю жолоба до будинку. Такий вид профілю запобігає переповненню води під час злив. Наявність своєї лабораторії дозволяє постійно працювати над поліпшенням продукту та пропонувати нестандартні рішення, збільшуючи термін експлуатації зберігаючи естетичний вигляд системи.

Galeco - виробництво

В даний час Galeco, як один з найбільших польських виробників водостоків для скатних дахів, пропонує наступні продукти:

Пластиковий жолоб GALECO

- ПВХ

Водостічна система з пластика характеризується напівкруглим перетином жолоба і внутрішнім вигином зовнішньої частини. При виготовленні використовуються високоякісні компоненти, тому пластик не боїться низьких або високих температур. Надійність підтверджується 15 роками гарантії, але в реальності, при своєчасному догляді водостік прослужить 20-30 років. Крім цього, є ще одне нововведення в цій галузі - внутрішня частина жолоба виконана в білому кольорі. Таке рішення здешевлює вартість виробництва (не використовуються барвники) плюс нагрів пластика в сонячний день знижується на 10-15%.

металева ринва Galeco

- STAL - сталевий жолоб

Другою пропозицією цього виробника є лінійка STAL, яка виготовлена з високоякісної сталі, покритої трьома захисними шарами. Метал товщиною 0,6 мм оцинкований, покритий пассивуючим шаром, на який наносять естетичне захисне органічне покриття. Ця лінійка представлена як преміум сегмент, тому на всі елементи дається гарантія 35 років.

- STAL2 - квадратний жолоб сталевого водостоку

Металевий водостік квадрат

STAL 2 - це система з квадратним профілем жолобів і труб. Вона дає можливість отримати сучасний і естетичний вигляд будинку. Точна геометрія підкреслює архітектуру сучасної будівлі, а завершена конструкція виглядає престижно і одночасно просто. Всі елементи робляться з такого ж металу 0,6 мм, як і в лінійці STAL.

Оцинкована водостічна система LUXOCYNK

- LUXOCYNK - оцинкований жолоб

Лінійка LUXOCYNK - альтернативне бюджетне рішення металевому водостоку, де головною вимогою є міцність і надійність, а естетичний вигляд не такий важливий. Елементи виготовлені з оцинкованої сталі, яка покрита органічним захисним шаром, а також хромом.

- ПВХ квадратний жолоб

У 2018 році в асортимент була додана ПВХ система з квадратним профілем жолоба. На даний момент гамма кольорів представлена в 2 самих популярних кольорах - чорний і графіт. При виготовленні використовується така ж сировина, як і для звичайного ПВХ водостоку з напівкруглим жолобом.

Galeco ПВХ квадрат

Компанія пропонує передові рішення, що забезпечують надійність, міцність і герметичність водостічних систем. Всі елементи виробляються на заводі в Баліце недалеко від Кракова. Вулиця, на якій розташовані штаб-квартира компанії і виробничий завод, отримала свою назву - 1 Smile Street - від логотипу і слогану компанії: «Посміхнись дощу».

Galeco також відомий якістю за кордоном: в Угорщині, Україні та Словаччині. Їх продукцію купують інвестори з Болгарії, Чехії, Словенії, Румунії, Молдови, а також з Литви, Латвії, Росії, Казахстану, Туреччини та Ісландії.