Сьогодні будівельний ринок настільки широкий, що стає важко встигати за інноваціями та вартими уваги новинками. Одна з таких – якісний ламінат від української компанії Rezult. У цій статті познайомимося ближче з молодим виробником і перевагами продукції.

Про виробника

завод ламінату резалт

Rezult – вітчизняна компанія, що працює з українською деревиною за німецькими технологіями. У їх розпорядженні сучасний завод площею 75 гектарів, обладнаний європейськими інвесторами за останнім словом техніки і введений в експлуатацію в 2011 році. Додаткова сировина – захисні плівки, декоративні покриття, лаки тощо – закуповується у передових німецьких виробників – Dakor, Homag, Wemhöner, LamiGraf, Interprint. Все це гарантує високу якість продукції та доступну вартість.

Передова компанія не залишилася непоміченою і на світовому ринку, тому в минулому році отримала членство в EPLF (Європейській асоціації виробників ламінованих підлогових покриттів) і збільшила обсяг експорту.

Переваги ламінату Резалт

ламінат резалт

  • Німецькі технології та комплектуючі, місцеве виробництво та максимальна автономність процесів дозволяють випускати ламінат німецької якості, але в середній ціновій категорії;
  • В основі ламелі – високощільнісна та витривала HDF плита (900-1100 кг/м³), що гарантує підвищену зносо- і вологостійкість ламінату;
  • Декоративні покриття стійкі до зносу та вигоряння, від провідних німецьких виробників;
  • Широкий асортимент: маса деревних структур і забарвлень, різні класи зносостійкості ламінату, призначені як для приватного будинку, так і для громадського місця;
  • Безпека та екологічність як кінцевого продукту, так і всього виробництва;
  • Деревина для виробництва ламінату закуповується виключно у сертифікованих лісових господарств;
  • Всі сертифікати якості є у відкритому доступі на офіційному сайті виробника, в тому числі еко-сертифікати FSC, Е1 та CARB2 (EPA);
  • Гарантія на ламінат 25-30 років.

Сертифікація

В першу чергу виробництво виправдало очікування європейських інвесторів і підтвердило високу якість продукції міжнародною сертифікацією ISO 14001, а в 2015 році – успішним проходженням аудиту на відповідність стандарту ISO 9001.

Крім того, компанія Rezult успішно пройшла сертифікацію міжнародної лісової опікунської ради (FSC), що підтвердило еко-орієнтованість виробництва та високу соціальну відповідальність власників.

З додатковими сертифікатами по кожній групі товарів Резалт можна ознайомитися на офіційному сайті.

Цінова політика

Для порівняння візьмемо витривалий комерційний ламінат Rezult Modern і давно укорінений на ринку Egger Pro Classic. За однакових показників – ламінат 33 клас зносостійкості, А5 клас стирання декору, 12 см товщина – ціна ламінату Egger складатиме 636,50 грн/м², а ціна ламінату Rezult всього 340,80 грн/м². При цьому якість ХДФ плити в основі у Резалт навіть краще – від 900 до 1100 кг/м³, замість 880 кг/м³. Така щільність робить його ідеальним в якості ламінату для кухні, офісу, ресторану та інших приміщень з інтенсивною прохідністю і частими вологими прибираннями.

Висновок

На сьогоднішній день ламінат Резалт – один з небагатьох вітчизняних продуктів, які відповідають європейським і світовим стандартам якості. А головне – виробник прагне залишатися доступним для українців, не тільки за рахунок низьких цін, але і за рахунок розвитку роздрібної мережі.

ламінат резалт ціна

Особливий інтерес з позиції покупця представляють комерційні лінійки, з поліпшеними характеристиками міцності та універсальною сферою застосування. Rezult Modern або Supreme стане надійним підлоговим покриттям для громадського закладу або офісу, скоротивши при цьому витрати на ремонт в 1.5-2 рази.