Які очікування власників нерухомості у відношенні покрівлі? Зрозуміло, в якості кульмінації роботи, яка є будівництвом будинку, дах повинен характеризуватися високою естетикою і надавати будівлі індивідуальний характер. Не менш важлива довговічність і надійність даху, яка захистить від впливу атмосферних чинників. Ці дві функції прекрасно поєднуються у фінській черепиці KATEPAL.

Бітумна черепиця KATEPAL представлена в широкому діапазоні кольорів і форм. Класична шестикутна галька, багата дизайном і кольорами, задовольнить потреби найвимогливіших клієнтів. Колекція ROCKY і новинка AMBIENT відрізняються цікавими відтінками, які дають чіткий контраст і незвичайне затінення, що покращує враження тривимірності покрівельного матеріалу. У 2016 році на ринку був представлений абсолютно новий дизайн - ламіновані черепиці, які забезпечують новий вид покрівлі. Використання черепиці KATEPAL дозволить досягти ефекту візуально приголомшливою даху, який буде відрізняти інвестора і гармонійно інтегрувати будинок в околиці.

Бітумна черепиця Katepal

Бітумна черепиця KATEPAL.

Покрівельна бітумна черепиця KATEPAL - продукт, який вже отримав визнання на ринку покрівельних матеріалів 25 років тому, дуже часто вибирається клієнтами по всьому світу. Чим зобов'язана фінська черепиця популярності? З одного боку, є, безумовно, високі естетичні цінності - багато кольорів і різні форми (шестикутник, неправильний і правильний прямокутник, ромб), що дозволяє відрізнити будинок від навколишнього простору, з іншого боку - відмінні технічні параметри. До останніх відносяться, наприклад, інноваційно вирішена проблема критичних стиків шпунтів. Замість традиційного прилипання «жорсткого», що викликає швидке руйнування покрівлі, бітумна черепиця KATEPAL є гнучкою. В результаті черепиці працюють разом з усім дахом і рівномірно розподіляє постійні статичні і динамічні навантаження. Це має вирішальне значення для збільшення довговічності, уповільнення процесів старіння і руйнування покрівель.

Крім того, вали KATEPAL, склеєні гнучко ніколи не будуть відірвані вітром і не зламаються, а шар з них щільно ляже відразу після укладання. Завдяки цим інноваційним рішенням, KATEPAL прекрасно виділяється з покрівельних матеріалів, пропонованих на ринку, і вибирається навіть для самих екстремальних умов особливо вимогливими клієнтами.

Модифіковані еластомером SBS.

Бітумні черепиці KATEPAL, як і звичайні черепиці, виготовлені зі скловолоконного шару, покритого бітумною масою, але вони унікальні. Для їх виробництва використовуються тільки високоякісні матеріали, а бітумна маса - унікальна композиція з еластомером SBS, що значно покращує параметри, гарантує більш високу міцність і продовжує термін служби черепиці. В результаті бітумна черепиця KATEPAL забезпечує надійний захист будинку від атмосферних впливів, а старіння матеріалу відбувається значно повільніше, ніж звичайні продукти цього типу, що безпосередньо впливає на ціну на бітумну черепицю Катепал, власник якої не повинен оплачувати дорогий ремонт або заміну покриття ще довгі роки.

Бітумна черепиця Katepal

Тихий і практичний дах Катепал

Покрівельні покриття з бітумної черепиці KATEPAL мають грубу гранульовану поверхню. Завдяки цьому взимку сніг і лід зупиняються на даху і не падають на голови людей, що залишають будинок. Ця обробка також означає, що - на відміну від звичайної бітумної черепиці - дах залишається приктичним навіть під час сильного дощу і сильних вітрів.

Економічні цінності також важливі. Бітумні черепиці KATEPAL невеликих габаритів і їх просто перевозити на транспорті. Таким чином, не доведеться платити великі суми за монтаж, а розміри листів підібрані так, що можна монтувати черепицю ефективно і практично без відходів, що, звичайно ж, дозволяє економити на матеріалі.

Повна система укладання бітумної черепиці

підкладка Katepal superbase

Що поруч з технічними параметрами і економікою визначає новаторство черепиці KATEPAL? Ймовірно, і той факт, що ця компанія пропонує всю систему необхідних складальних аксесуарів для черепиці, завдяки якій ті, хто вибирає цю інтелектуальну технологію, отримують все, що необхідно для виготовлення покрівлі. Вони включають самоклеючі краї і хребтові смуги, виготовлені з того ж матеріалу, що і черепиця, або спеціальні стрічки з бітумної маси, модифіковані еластомером SBS на армованій поліефірній матриці. Такі стрічки незамінні при обробці даху, димоходів і вікон для мансарди.

Пропозиція KATEPAL також включає підкладку U-EL 60/2200, модифіковану еластомером SBS на скляній вуалі, сучасний підшерсток з клеєм LiteBase 500 з високою якістю і стійкістю. SuperBase - повстяний матеріал KATEPAL - дозволяє усунути будь-яку нерівність підкладки або незначні помилки. Крім того, вони збільшують міцність даху. Правильно змонтований дах має термін служби близько 60 років, в той час як гарантійний термін досягає 30 років при використанні по всьому даху підкладкового килима SuperBase.