FAKRO стельові складні сходи зроблені з сосни або металу і складаються з двох, трьох, чотирьох частин або мають «ножичну» систему складання. Вони забезпечують простий і безпечний вхід на горище. Після монтажу сходи ховаються в стелі, щоб заощадити місце в кімнаті. Эстетически разработанная нижняя пластина не требует дополнительной регулировки.


Основні якості – це функціональність, довговічність, високий комфорт і простота збірки. Сходові конструкції і матеріали, що використовуються у виробництві, гарантують легке, зручне і безпечне використання горищних приміщень. Система збирання дозволяє легко монтувати сходи двома людьми і легко регулювати довжину драбини відносно висоти кімнати.


Які бувають сходи на горище

FAKRO має різні моделі горищних сходів для задоволення індивідуальних потреб широкого кола клієнтів. Всі моделі складних сходів FAKRO забезпечують високу герметизацію і теплоізоляцію відповідно до вимог PN-EN 14975: 2007. LWS - розумні дерев'яні складні сходи є найпопулярнішими і доступними. Якщо є змога збільшити бюджет, можна обрати дерев'яні сходи LWK Comfort, які, крім LWS Smart, гарантують більшу простоту використання. Вони забезпечені білою кришкою, допоміжною ручкою і захисними ніжками.


Іншим продуктом в групі з підвищеним комфортом є дерев'яні сходи LWL Lux, які також оснащені допоміжною рукояткою на середній частині, а також поршневим пристроєм, що полегшує складання сходів.


У спеціальну групу можна віднести сходи з підвищеною термоізоляцією LTK Thermo, орієнтовані на клієнтів, які не хочуть втрачати тепло приміщення через люк.
У разі недостатнього простору для складних сходів під дахом можна використати дерев'яні сходи LDK, обладнані аналогічно сходам LWK. Завдяки висувній одиночній частині вони займають менше простору при використанні.

горищні сходи Fakro

Сходи Факро утворюють протипожежний бар'єр і запобігають поширенню вогню, у нас є вибір складних сходів LWF або LSF, сходів дерев'яних з металевими деталями LMF. Додатковою перевагою сходи LSF є їх швидка збірка, а також дуже малі розміри рами в разі обмежених умов для конструкційного отвору. LMK зі складними металевими сходами мають підвищену міцність і стабільність.


Сталеві сходи LST, LSZ мають невеликі розміри рами і характеризуються швидкою збіркою. Вони розроблені спеціально для місць, де невистачає місця для великого отвору. Ці сходи можна відкривати за допомогою палиці і встановлювати на довшу довжину, тому вони часто рекомендуються для високих кімнатах.


Всі типи сходів FAKTRO можуть бути модернізовані аксесуарами відповідно до вимог замовника. Приналежності - це не тільки удосконалення конструкції, але і поліпшення функціональності у використанні. Наприклад, сходові рейки, нижні пластикові ніжки, допоміжний поршень, кріплення рами або верхні огородження. Купити сходи на горище FAKRO, а також, багато іншого, можна на нашому сайті! Компанія "Ітера Трейд" є офіційним дилером FAKRO, а наші фахівці завжди готові допомогти у виборі моделі та проконсультувати по супутнім питанням.