какую металлочерепицу лучше купитьМеталочерепиця – це найпопулярніший матеріал для даху. Причин тому можна назвати декілька: порівняно низька ціна, невелика вага, гарний зовнішній вигляд завдяки рельєфності. Все це в сумі зробило її найбільш затребуваною пропозицією на ринку.

Але, як відомо, чим більшу популярність отримує продукт, тим масштабнішим стає його виробництво. Але не завжди багато — значить якісно. Тому сьогодні на ринку представлена величезна кількість фірм та заводів, що пропонують металочерепицю, але тільки одиниці виробляють якісний продукт. До цих «одиниць» належить компанія Рууккі, про яку й піде сьогодні мова.

10 причин купити металочерепицю Ruukki

Коли виникає питання «яку металочерепицю краще купити», то підібрати один варіант, який би задовольнив всі потреби досить складно. Хтось готовий пожертвувати якістю на користь низької ціни. Хтось же навпаки, згоден заплатити велику суму, але йому потрібна впевненість у надійності та довговічності матеріалу. Нижче наведено основні аргументи, які підтверджують, що Рууккі – це краще покрівельне рішення на сьогодні.  

металл для производства металлочерепицы руукки

1. Повний цикл виробництва. На заводі Ruukki відбувається повний цикл виробництва металевих покрівельних покриттів. Все починається з виготовлення сталі, її фарбування та оцинковки, а вже потім профілювання.

Вся продукція Рууккі виготовляється зі сталі власного виробництва – і це головна, а до того ж унікальна перевага. Жодний концерн не пропонує такого. І ось чому це важливо:

  • Гарантія. Тільки виготовляючи сталь, компанія може бути повністю впевнена в якості своєї продукції та регулювати гарантію. До слова, в інших заводів, які займаються виключно прокатом, гарантія рідко перевищує 10-15 років, у Ruukki ж мінімальна - 20.
  • Підтримка. Уявіть, що посередник, який завозить метал вирішив співпрацювати з одним заводом-виробником сталі. З цього виходить, що якщо завод визнає, що брак був не через його технології, то клієнт не зможе відшукати винних і навіть скористатися гарантією. Ну і менш істотний недолік – це неможливість повноцінного добору матеріалу, бо з іншої стали вийдуть зовсім інші листи.
  • Оцинкування та фарбування. На лист металу Рууккі наносять цинковий та фарбувальний шар. Тому вони також можуть контролювати вміст цинку та відповідати за збереження кольору під час експлуатації. Ті ж, хто займається виключно прокатом, можуть орієнтуватися тільки на дані заводу, з якого їм доставлена бухта.
  • Нормована товщина сталі та вміст цинку. Знову-таки, завдяки налагодженню повного циклу виробництва, завод може з точністю давати дані про зміст цинку та товщину сталі.

как производится металлочерепица руукки

 

2. Власна виробнича лінія. Так, наявністю власних профілюючих верстатів нікого не здивувати. Але мова піде про те, як виробляється металочерепиця Ruukki. Тому, що Ruukki самі виробляють сталь, вони знають її точну товщину. Таким чином, верстат кожен раз проходить тонке калібрування під кожну конкретну товщину. Це робить профілювання більш точним, завдяки чому всі листи мають ідеальну геометричну форму.

Точна форма листів виключає ризик того, що покрівля ляже нерівно або з зазорами, які як раз і виникають через неправильно прокатку. Наслідки цього передбачити нескладно – під метал буде постійно затікати вода, поступово руйнуючи весь покрівельний пиріг.

На тих заводах, куди поставляється вже готовий метал ніхто не калібрує верстати, бо точна товщина сталі взагалі невідома. Через це вони швидше виходять з ладу та не можуть створити такий точний профіль.

 

3. Гарантія. Про неї ми вже писали вище, але це один з важливих факторів, тому варто розглянути його ще раз. Завдяки повному циклу виробництва Рууккі може повною мірою відповідати за якість своєї продукції. Чого вже точно не запропонує жоден конкурент. Тому гарантія на металочерепицю може досягати 50 років!

Відомі випадки, коли завод профілювальник не визнавав свою провину в браці продукції, чим перекидав відповідальність на виробника металу, який взагалі міг вже змінитися. Таким чином, навіть якщо виник гарантійний випадок, клієнт може не знайти кінців, або ж тяжба затягнеться на довгі роки.

З Ruukki такого не станеться. Навіть якщо і виникне якийсь брак буде виконана рекламація. Не важливо де буде виявлена проблема: з самим металом або з якістю прокату, компанія несе відповідальність за свою продукцію протягом всього гарантійного терміну, будь то 20 років або 50.

4. Сертифікований метал. Коли виробник не займається виготовленням сталі, до нього на завод приходять бухти металу з одним сертифікатом якості на все! УУ Рууккі на кожну бухту металу видається окремий сертифікат якості, де прописана товщина металу, вміст цинку, колір, тип покриття та вся інша технічна інформація.

маркування металочерепиці рууккі5. Оригінальне маркування. КЯк наслідок великої популярності, на продукцію Ruukki початок з'являється велика кількість підробок, якість яких бажає кращого, а про гарантію і говорити не варто. Тому, купуючи продукцію Рууккі, необхідно звернути увагу на наявність маркування. На всій сталі міститься оригінальне маркування з даними про продукт, який складно підробити. До того ж, по ній можна запросити дані на заводі та переконається, що вона була зроблена саме там.

Маркування наноситься безпосередньо на цинк через грунтовку, тому вона не стирається навіть з часом. У підробок вона наноситься просто на поверхню і її без особливих зусиль можна стерти. У такий простий спосіб можна перевірити оригінальність продукції.

 

6. Наявність кількох класів якості. Ruukki – єдині, хто пропонує різні класи якості своєї продукції: 20, 30, 40, 50. Це дозволяє клієнтам підібрати якісну покрівлю під свій бюджет.

класи якості рууккі

7. Зовнішній вигляд. Рууккі – це свого роду законодавці моди у покрівельних матеріалах. Саме їм належить розробка багатьох відомих покриттів, форм хвилі та іншого.

8.  Репутація. Не варто забувати й про цей важливий параметр. Адже нічого краще не скаже про якість продукту, ніж безліч задоволених клієнтів. За 20 років на ринку України компанія отримала бездоганну репутацію:

  • Високоякісна сталь
  • Точне профілювання
  • Велика гарантія
  • Виконання рекламацій у разі їх появи

9. Виробництво. Завод із профілювання знаходиться в Україні, в с. Копилів. Він обладнаний найновішим обладнанням. На виробництві постійно підтримується чистота та порядок, а також дотримуються правил техніки безпеки. Як це стосується якості продукції? Прямо. Адже все складається з дрібниць, і фахівці, які працюють у хороші умови за сучасним обладнанням, виконуватимуть свою роботу якісно, ​​тому що їм для цього створюються всі умови.

Ruukki – повністю офіційне підприємство. Корінням компанія сягає Фінляндії, тому на території України вона працює на абсолютно офіційних і білих основних.

10. Повна комплектація покрівельного проекту. Крім металочерепиці в асортименті представлені інші покрівельні матеріали - профнастил і фальцева покрівля. Але це не все. Компанія приваблює ще й тим, що може повністю укомплектувати покрівельний проект, починаючи з найменших деталей до елементів безпеки. Також у їх асортименті має підшивочний софіт та водостік.

Більше про це ви можете дізнатися у статті: «Комплектація покрівельного проекту з Ruukki»

Підсумок. Вище ми навели ті переваги, яких не зможе надати не один виробник. Саме тому металочерепиця Рууккі – це найкраща пропозиція на ринку.