Величезний вибір черепиці на нашому ринку означає, що можна написати тут про десятки унікальних моделей покрівельних листів. У кожного з них є форма і обробка, які роблять його унікальним. Варто звернути увагу особливо на дві моделі.

Для сучасних покрівель таким унікальним продуктом може виявитися новинка 2018 року Ruukki Hygge. Плоска черепиця ідеально вписується в тенденції сучасного будівництва. Гострі краї, модулі, що імітують плоску черепицю, можливість укладання «на прохід» - це лише деякі з оригінальних особливостей покрівельного листа.

рууккі хюгге

Назва черепиці відбувається від датського слова hygge, яке найкраще описує те, що ми найбільше цінуємо в скандинавському виробнику – безпеку і якість. Ідея безпечного, затишного будинку на лоні природи стала основою для створення модульної плоскої черепиці Ruukki Hyygge. Продукт відрізняється естетичністю і рішеннями, що забезпечують простоту збірки і безпечне використання. Проста і елегантна форма черепиці вписується в сучасні архітектурні тенденції.

У більшості професійних архітекторів і будівельників компанія RUUKKI асоціюється з якістю, яке не піддається сумніву. За багато років роботи компанія довела, що кожен новий варіант покрівлі вартий уваги. Новинка особливо цікава, тому що модульна металочерепиця досі не сильно поширена.

Вибираючи один з двох варіантів обробки Ruukki Hyygge: з ребрами або без них, можна збирати покрівлю трьома різними способами з урахуванням індивідуальних переваг інвесторів. Ви можете вибрати між цегляною або лінійною системою для панелей з ребрами і цегляною системою для панелей без ребра.

Монтаж металочерепиці hyygge

Новий продукт є рішенням як для будівель з простими скатними дахами, так і для будинків з терасами і багатоквартирних будинків, де дах може підкреслювати красу всього об'єкта. Плоска черепиця Ruukki Hyygge пропонується в трьох модних кольорах: графіт, антрацит і чорний, а також в товщині листа 0,6 мм.

Покриття GreenCoat Purex захищає від впливу ультрафіолетового випромінювання, корозії і подряпин, якість яких підтверджується 40-річною технічної гарантією. Крім захисту металу, таке покриття відіграє важливу роль у вигляді всього даху, додаючи їй «характер». У будь-який час доби покрівля виглядає особливо, будь то сонячний або похмурий день. 

Цей тип покрівельних матеріалів відповідає останнім архітектурним тенденціям. Інноваційне рішення поперечних і поздовжніх замків дозволило приховати з'єднувачі (гвинти), що додатково підкреслює просту форму покриття і впливає на естетику.

Технічні дані модульної металочерепиці Ruukki Hygge:

Висота модуля: 26 мм;

Ефективна ширина: 1178 мм;

Загальна ширина: 1200 мм;

Ефективна довжина: 290 мм;

Загальна довжина: 343 мм;

Товщина листа: 0,6 мм;

Вага листа 2,35 кг;

Ефективна площа листа: 0,34 м²;

Мінімальний ухил даху: 14 °;

Покриття: GreenCoat Purex;

Застосування: будинки на одну сім'ю, таунхауси, будинки на кілька сімей;

Гарантія: 40-річна технічна гарантія і 15-річна естетична гарантія;