Високі літні температури порадують багатьох, але в цей час року ризик поганих погодних умов і сильних вітрів зростає в деяких частинах Європи. Глобальне потепління приносить все більше літніх штормів, які можуть пошкодити дах. Обрив вітру відбувається, коли тиск під покрівельною системою підвищується. У той час як вітер дме над дахом, тиск падає над нею, а під системою даху через отвори і повітрязабірники тиск збільшується. Як і крило літака під час зльоту, дах починає підніматися, що призводить до пошкодження або поломки.

Навіть вітер зі швидкістю 160 км/год не зможе нашкодити атмосферостійким дахам GERARD! Це безперечно підтверджується ураганними тестами і даними з усього світу!

Композитна черепиця Gerard

Чому GERARD такий міцний?

Завдяки унікальній горизонтальній системі кріплення, в якій кожна панель монтується горизонтально в 8 різних точках, з міцними кріпленнями або цвяхами для планок даху. Більшість покрівельних виробів використовують вертикальні методи кріплення, які схильні до сильного вітру.

Продуманий вибір форми і системи кріплення дозволяє захистити дах від вітру. Незалежно від того, наскільки високу швидкість досягає вітер через зміни клімату, дах GERARD надійно захистить будинок!

Покрівельна черепиця з керамічної глазур'ю.

Завдяки керамічним покриттям Gerard AHI Roofing ми можемо використовувати сучасні технології, адаптовані до різноманітної архітектури. Клієнти в захваті, сучасна черепиця успішно замінює традиційний гонт і прекрасно поєднується з класичним дерев'яним і сучасним дизайном, гарантуючи при цьому безпеку, надійність і довговічність.

Матеріали, використовувані в житлових і громадських будівлях, повинні не тільки відповідати певним технічним умовам, які забезпечують міцність всієї конструкції. Вони також повинні доповнювати його зовнішній вигляд, взаємодіючи з існуючим стилем. Ідеальне поєднання довговічності і бажаного дизайну в будівельних матеріалах - бажання багатьох інвесторів. Проте з GERARD немає про що турбуватись.

Листи покрівельні з вулканічної породи Gerard, виробленої Gerard AHI Roofing, забезпечують довговічність. Їх цінують безліч архітекторів, які вважають продукцію кращою альтернативою традиційної черепиці. Вона ідеально поєднується з використаним деревом, кроквами і кронштейнами. Виробник покрівельних листів GERARD надає письмову 50-річну гарантію на свою продукцію.

Безпека і якість нерозривно пов'язані з природним шармом і дозволяють створювати класичні покрівлі з сучасною функціональністю.

Gerard - композитна черепиця

Одна з головних переваг композитної черепиці GERARD – це те, що вона виготовлена з оцинкованої листової сталі вищої якості. Приблизно в 2,5 рази більша міцність, порівняно з традиційним оцинкованим листом, була отримана зануренням в сплав алюмінію з цинком. Це виключає ризик старіння і корозії матеріалу. Додаткове збільшення корозійної стійкості і стійкості до пошкодженням зумовлене двостороннім захистом епоксидним покриттям. При створенні покрівельної черепиці також використовується акриловий лак на основі смоли, який створює повний бар'єр для вологи і забезпечує основу для природного покриття кам'яних заповнювачів. Крім того акриловий лак, змішаний з альгіцидом захищає дах від моху.