Katepal Oy є в Фінляндії провідним виробником бітумних покрівельних матеріалів. Компанія була заснована у 1949 році. Виробничі потужності розташовані в Лемпяяля, у 150 км на північ від Гельсінкі.


Бітумна черепиця katepal виготовлена зі скловолоконної вуалі, покритої бітумної масою, модифікованої еластомером SBS, і з мінеральним або сланцевим покриттям різних кольорів. Нижня сторона є самоклейкою по всій поверхні, і з'єднання залишається постійно еластичним, здатним компенсувати природні зміщення конструкції даху. Завдяки цьому дах дуже міцний, герметичний і стійкий до вітру навіть відразу після укладання.


Дах не тільки захищає будинок від погодних умов, але і є частиною декору. З цієї точки зору бренд KATEPAL пропонує не тільки бітумну черепицю найвищої якості, але і дає масу варіантів для оформлення покрівлі.


На сьогодні в Україні представлено 9 лінійок, кожна з яких відрізняється формою нарізки і своєю колірною гамою.

Хочеться відзначити новинки на ринку України: 

  • Katepal Mansion – двошарова бітумна черепиця, з об'ємним малюнком. Завдяки такій покрівлі будинок буде нагадувати середньовічний замок.
  • Katepal 3Т – м'яка черепиця прямокутної форми у смужку з трьома пелюстками на гонті. Чіткі прямі лінії надають покрівлі елегантний вигляд.
  • Katepal Forte – сміливе рішення фінських дизайнерів. Унікальне не однотонне забарвлення сот створює об'ємний малюнок, не схожий на будь-яку іншу покрівлю.

 

Katepal новинки


Якщо Ви вже визначилися з матеріалом покрівлі, але не вибрали форму і колір, то рекомендуємо звернути увагу на ці новинки.


Важливим моментом є те, що всі аксесуари (підкладкові килими, оцинковані цвяхи) для укладання черепиці можна також замовити у нас. Повна комплектація даху матеріалами одного виробника гарантує ідеальну сумісність матеріалу і довгий термін служби покрівлі.

Технічні характеристики і переваги KATEPAL.


При виборі покрівлі ми відштовхуємося не тільки від ціни і кольору, але і від специфіки монтажу та експлуатації.
Бітумна черепиця ідеально підходить для «складної покрівлі». В процесі монтажу залишається мало відходів, а сам монтаж не викликає складнощів.


Безсумнівний плюс – це гарна шумоізоляція, напевно навіть найкраща зі стандартних рішень. Кам'яна крихта на поверхні гонту не дає розповсюджуватися шуму.


Температурний діапазон знаходиться в межах від мінус 55 до 110 градусів Цельсія. Це ідеально підходить для нашого клімату, так як буває досить спекотне літо і холодна зима.

бітумна черепиця катепал


Ціна на бітумну черепицю КАТЕПАЛ залежить від лінійки, де найдорожчі (ROCKY, JAZZY, FOXY) можна порівняти з металочерепицею середнього цінового сегмента. Для бітумної покрівлі повинен бути суцільний настил, зазвичай це плити ОСБ з товщиною від 10 до 21 мм. Така конструкція обійдеться трохи дорожче, але якщо врахувати маленький відсоток відходу, то різниця буде невелика.


Гарантійний термін складає 20 років, але на практиці така покрівля прослужить більше 50.