Фальцевая кровля Ruukki Classic – це стійка до будь-яких деформацій і впливу покрівля, яка завдяки своїм унікальним стикам формує цілісне сприйняття даху та всієї будівлі. Вона відмінно виглядає на дахах історичних будівель, стильних резиденцій і сучасних будівель, створених згідно останніх тенденцій в архітектурі.

Фальцева покрівля

Завдяки інноваційній технології з'єднання листів (на клямці) збірка цього матеріалу на даху не вимагає використання спеціалізованих інструментів.

У покриття Ruukki Classic є кілька унікальних особливостей, які постійно збільшують кількість її шанувальників. Сам матеріал має велике значення. Класичний вид покрівлі Рууккі – покрівельний лист, який виготовлений з якісної сталі, з екструдованим покриттям, що зводить до мінімуму будь-який ризик, пов'язаний зі псуванням панелей, а також формує гармонійний зовнішній вигляд всього даху.

Кольори і розміри покрівлі RUUKKI

Крім того, кожна з чотирьох моделей Ruukki Classic відрізняється інноваційним рішенням для краю листа - спеціальним випуском на заводі. Він забезпечує кращу герметичність і міцні з'єднання з водостоком системи, а також покращує естетику перехресних з'єднань. Рішення, яке використовується в поєднанні з екструдованою конструкцією, дозволяє встановлювати навіть дуже довгі листи до 10 м на даху.
Листи Ruukki Classic ммають ефективну ширину - 475 мм та довжину - від 800 мм до 10 000 мм. Вони доступні в 11 стандартних кольорах.

Фальцева покрівля Ruukki

Використання:

- покрівельні покриття для відремонтованих будинків - дахи історичних будівель, наприклад;
- сучасне житлове будівництво.

Переваги класичної покрівлі:

Класичний лист Ruukki є не тільки універсальним, але й легким та різноманітним за дизайном. Він характеризується прямою лінією, оригінальною формою та візуально цікавим кінцевим результатом. Можливість монтажу в вертикальному розташуванні на стінах є безперечною перевагою та дає свободу дизайну незвичайних, оригінальних фасадів будівель. Класичний метод кріплення листів Ruukki простий і забезпечує швидку економічну збірку, що знижує інвестиційні витрати. Ця модель має відповідний профіль для дахів з низьким нахилом. Отже вирішивши купити фальцеву покрівлю Рууккі, Ви завжди будете у виграші і не пошкодуєте про свій вибір!