Будівництво оселі — це складне завдання. Так чому б не спростити вибір даху? Оберіть сталеву покрівлю Ruukki для свого нового будинку, і ви отримаєте все з одних рук: листи металочерепиці, водостічну систему, засоби забезпечення безпеки на даху і аксесуари. Довговічність, прийнятна ціна, офіційна гарантія та широкий вибір хвилі і кольорів від Ruukki робить її найкращою металочерепицею.


Металочерепиця — це міцний і надійний покрівельний матеріал, який може протистояти погодним умовам протягом багатьох років. Сучасні технології дозволяють зробити якісний захист металу, що дає можливість створювати покрівельний матеріал який слугуватиме понад 50 років. Кольорове покриття також надійне і під впливом сонячних променів не втрачає колір (можлива хіба що незначна зміна відтінку).

Металлочерепица и профнастил Руукки

акими ж якостями може похвалитися і профнастил Ruukki. Він робиться з такої ж сталі, як і металочерепиця, єдина відмінність — це форма профілю. У приватному будівництві профнастил використовують в якості забору, воріт або покрівлі для госп. будівель, а в промислових цілях його часто використовують як обшивку для стін та покрівлю. Ідеальна геометрія і можливість замовити необхідну довжину листа, робить його зручним і простим у монтажі, а довговічність, ціна, і тривала гарантія не дають шансів іншим будівельним матеріалам.

Ціна на металочерепицю

Виробник РУУККІ пропонує продукцію в декількох цінових сегментах:

  1. Недорогий – на метал товщиною 0,45 мм або 0,5 мм наноситься захисне покриття Polyester, Polyester Matt (PEMA), Rough Polmatt (RAFMATT). Ця черепиця дуже популярна, завдяки високій якості покриття і конкурентоспроможній ціні. На продукцію дається гарантія 20 або 30 років.
  2. Середній – найширша лінійка з товщиною металу 0,5 мм і захисним покриттям GreenCoat Crown BT (прийшло на заміну легендарного захисту GreenCoat Purex). Окрім monterrey та decorrey grand (стандартні форми хвилі) в лінійці представлені 2 черепиці з високим профілем – це Adamante і модульна черепиця Finnera. У 2018 році була представлена плоска модульна черепиця Hyygge. На всю продукцію надається гарантія 40 років.
  3. Максимальний – топові продукти, де в якості захисту застосовується найнадійніше покриття Pural Matt (PUMA). Гарантійний строк служби 50 років, але насправді черепиця прослужить набагато довше.

 

Нове захисне покриття GreenCoat Crown BT

Новое покрытие металла ruukkiУ квітні 2019 концерн замінив легендарне захисне покриття GreenCoat Purex на GreenCoat Crown BT. Замість використовуваних раніше нафтопродуктів тепер до складу додається шведське рапсове масло. Така заміна поліпшила захист металу, а також дала можливість отримувати один і той же колір в різних партіях. Покриття пропонується в звичайному глянсовому і матовому варіантах. Ледь помітна рельєфність поверхні відповідає сучасним тенденціям в архітектурному дизайні, а вибір кольорів, підказаний природою півночі, був створений на основі ідей провідних архітекторів і будівельників.


Фальцева покрівля буде вироблятися в Україні

Фальц кровля РууккиЩе одна хороша новина для поціновувачів покрівлі. В Україні, на потужностях заводу РУУККІ, буде профілюватись фальц в лінійці classic C і classic D. Це значно зменшить ціну за квадратний метр, тому що платежі за логістику і митницю зменшаться. Листи будуть такої ж якості, так як сировина використовується на всіх заводах однакова. Концерн, як завжди, піклується про свою репутацію і про клієнтів, тому робить продукт високої якості за відмінною ціною.