Бітумні плити є одним з найбільш економічно ефективних рішень, які десятиліттями використовуються по всьому світу для покрівлі. М'яка покрівля, укладена на даху в різних регіонах і кліматичних зонах, неодноразово підтверджує свою довговічність і практичність.

У цій статті ми розглянемо вітчизняного виробника бітумної черепиці AQUAIZOL, який в бюджетному ціновому сегменті вважається одним з найкращих продуктів. Якість підтверджується 25 річною гарантією, але насправді термін експлуатації значно більше.

Недорога бітумна черепиця

Бітумна черепиця Акваізол - перша бітумна черепиця, яку почали виробляти в Україні. Завод Aquaizol знаходиться в Харкові, а виробництво бітумної черепиці почалося у 2003 році. Сучасний завод, і європейське високотехнологічне обладнання, дозволяє випускати якісну, конкурентоспроможну продукцію.

Сьогодні завод виробляє дві форми черепиці – «Мозаїка» і «Акцент» в 11 і 14 кольорах відповідно.
Листи черепиці складаються з міцного скловолокна, просоченого АПП-модифікованим бітумом. Бітум розроблений з урахуванням нашого клімату, що дуже важливо, і безпосередньо впливає на термін служби. Базальтове гідрофобне посипання захищає від сонячних променів.

Недорога бітумна черепиця

При забарвленні і нанесенні посипання використовуються якісні продукти, аналогічні просунутим зарубіжним брендам. Тому на протязі всього терміну експлуатації колір не вигоряє.

Нижня частина – це самоклеючий шар, який полегшує монтаж, і дає можливість домогтися герметичності. Розміри гонту по довжині можна сказати стандартні – 1 метр. Це дає можливість укладати черепицю з мінімальними відходами, навіть на «складних» покрівлях.

Один з головних критеріїв для потенційного покупця при виборі бітумної черепиці – це ціна, або всіма улюблений вислів «ціна-якість». Якісний покрівельний матеріал - це не завжди дорого і бітумна черепиця Акваізол успішно доводить це. Завдяки тому, що виробництво перебуваэ в Україні, кінцева ціна значно нижча, ніж у європейських виробників. Адже Вам не доводиться платити за логістику, і митні платежі. другий плюс – це якість матеріалу і експлуатація.

Багато будівельників, які працювали з цим матеріалом, як і власники, дають позитивні відгуки про акваїзол. За свою вартість цей продукт можна назвати бюджетним якісним рішенням, яке точно знайде свого покупця.