Наші новинки будматеріалівЦього року асортимент матеріалів для теплоізоляції нашого магазину поповнився відразу двома кардинально новими матеріалами: екструдований пінополістирол «БАТЕПЛЕКС» і пінопласт «ВікБуд». І це не рахуючи того, що також відбулися зміни в нашому постійному асортименті базальтової вати «Rockwool». Детальніше про все це далі

В асортименті з`явився пінопласт

Мабуть, найбільшою новиною стало те, що в нашому асортименті з'явився пінопласт. На численні прохання клієнтів, цей матеріал нині представлений декількома позиціями. Ставши прямими постачальниками даної продукції, ми можемо запропонувати не тільки великий асортимент і вигідні ціни, а й швидку доставку. Основні позиції постійно підтримуються на складі в великій кількості, а замовні довозяться в максимально короткі терміни.

Переваги пінопласту «ВікБуд». Це український виробник, який виготовляє продукцію найвищої якості. У їхньому асортименті представлена така популярна марка як ПСБ-С-25, і вона дійсно виготовляється згідно ГОСТу. Саме це вигідно виділяє їх серед інших виробників. Відповідність ГОСТу гарантує такі переваги:

  • Чесна вага. Згідно стандартів вона дорівнюється 15,5 кг/м3
  • Точна геометрія. Знов-таки відхилення в розмірах плит знаходяться в межах, допустимих стандартами.
  • Зазначене вище гарантує відповідність теплотехнічних характеристик

Ознайомитися з продуктом, а також ГОСТом Ви можете в карточці товару.

Така масштабна зміна не залишилася непоміченою, і безліч клієнтів вже придбали продукт та залишилися ним задоволені. Тепер ми сміливо можемо сказати, що можемо укомплектувати будь-який фасадний проект. Так як у нас представлено 3 види утеплювача, величезний вибір фасадних фарб і штукатурок, а також всіх комплектуючих.

Екструдований пінополістирол

Збільшення асортименту відбулося також за рахунок нового екструдованого пінополістиролу білоруського виробництва «Батеплекс». Це відома торгова марка, яка існує на ринку вже досить довгий час і заслужила довіру. На складі ми підтримуємо товщини: 20, 30, 40, 50, 100 мм, що дозволяє вам підібрати утеплювач під будь-які потреби і для будь-яких конструкцій. Пінополістирол найчастіше використовується в утепленні цоколя, адже він стійкий до впливу вологи.

новинка пінополістирол

Ми завозимо пінополістирол на пряму на наш склад з заводу, тому пропонуємо кращі ціни та швидку доставку продукції. Ознайомитися можна за посиланням

Зміни в асортименті вати

Невеликі зміни відбулися також і з нашим постійним продуктом - базальтовою ватою Роквул. Був знятий з виробництва утеплювач для фасаду Fasrock і замість нього випущений новий продукт Frontrock S. Він має більш вдосконалені теплотехнічні характеристики при зниженій вазі та щільності. Це привело до зниження загального навантаження на фундамент і полегшення монтажу. Новинка представлена за посиланням.

 

Новинка Frontrock S

Матеріали для теплоізоляції – це важлива складова домобудівництва. Дуже важливо правильно їх вибрати, і щоб вони були дійсно якісні. Ми рекомендуємо тільки перевірену і надійну продукцію. А про те, як заощадити при будівництві і не втратити в якості ви можете прочитати в статті «Базальтова вата та екструдований пінополістирол для утеплення буднку».