Компанія Galeco – приватне підприємство зі штаб-квартирою в Польщі, що спеціалізується на проектуванні та виробництві водостічних систем і софітів. Офіційні представництва розташовані в 11 країнах Європи і з кожним роком дилерська мережа розширюється. В Україні продукт офіційно був представлений в серпні 2008 року у Львові, а після представництва відкрилися в Києві та Одесі.

У даній статті ми розглянемо всі водостічні системи Галєко для скатних покрівель, а також відзначимо всі головні переваги продукту в порівнянні з конкурентами.

Розширюючи свою дилерську мережу і асортимент, компанія зарекомендувала себе як виробник надійних і якісних водостічних систем. Продукт позиціонується як преміальний, тому гарантія на пластикові системи 15 років, а на металеві 35 років.

жолоб водостічної системи

У 2000 році був запатентований інноваційний профіль жолоба, що запобігає переповненню водою під час сильних дощів. Також напівкруглі жолоби є глибшими, ніж у інших торгових марок, що гарантує більшу продуктивність. Іншими словами, наприклад, система Galeco з жолобом 110 мм по продуктивності буде еквівалентна системі з жолобом 130 мм іншого виробника, тому вартість систем з однаковими за розміром жолобами не можна порівнювати.

Пластикові водостічні системи Галєко

Пластикові водостоки Галєко можна відрізнити від інших марок навіть на око, глянцева поверхня рівномірно забарвлена в насичені кольори. ПВХ характеризуються високою міцністю і стійкістю до механічних пошкоджень. Матеріал не схильний до корозії і дії кислот і солей, які можуть розчинятися в дощовій воді. Особливістю жолобів є те, що внутрішня поверхня пофарбована в білий колір. Таке рішення здешевлює собівартість продукції і зменшує нагрівання жолоба в спекотні дні.

металевий водостік

Оцинкована водостічна система Галєко

Оцинкована металева система представлена в 4 розмірах (жолоб / водостічна труба): 120/90 мм, 135/100 мм, 150/100, 150/120 мм. Це рішення більше підійде для промислових будівель або госп. будівель, де естетичний вигляд не дуже важливий. На поверхню високоякісної сталі, крім стандартного покриття з цинку, наноситься полімерний шар і хром, що захищає метал від корозії і механічних пошкоджень. Гарантія на продукцію 15 років.

Металеві водостічні системи Галєко

В Європе ці водостоки для даху користуються великою популярністю, так як за відносно невеликі гроші Ви отримуєте продукт преміум сегменту з високими експлуатаційними характеристиками і гарантією в 35 років. Насправді, компанія могла б надати більш тривалу гарантію, але європейські закони обмежують її на такого роду продукцію 35 роками. Лінійка представлена 8 кольорами, де сталь товщиною 0,6 мм покривається 4 захисними шарами. Декоративне покриття стійке до механічних пошкоджень і до впливу УФ-променів, тому навіть після 35 років служби не втрачає колір. Для «складної» покрівлі використовуються регульовані кути, що гарантують герметичність з'єднань і естетичний вигляд.

Квадратні водостічні системи

водостік з желобом квадратного перетинуЩодо нового дизайнерського рішення, де жолоби і труби мають квадратний перетин. Система в Україні представлена в розмірі (жолоб / труба) 125/80 мм в 2 кольорах: чорний, графіт. При виготовленні використовується такий же матеріал, як і в металевих водостоках з товщиною сталі 0,6 мм. Квадратні водостоки для даху повністю змінюють вигляд будівлі, підкреслюючи його індивідуальність. Стандартний набір аксесуарів доповнений спеціальними декоративними планками для жолоба, що служать для кріплення софіта. Таким чином жолоба не виділяються на тлі будівлі.

Інженери розробили оригінальний варіант монтажу, в якому водостічні труби ховаються в стіну. Таке рішення вимагає певної кваліфікаціі і знань, але результат перевершує всі очікування.