Пластикові водостічні системи компанії Cellfast під торговою маркою BRYZA з'явилися досить недавно – у 2003 році. Концерн був заснований в 1990 році і займався випуском садової продукції з ПВХ – шланги, зрошувачі різних конструкцій, коннектора, розподільники і т.д. Великий досвід роботи з пластиком дозволив розширити асортимент і запустити виробництво водостічних систем, а також софітів для підшивки покрівлі.

виробництво водостоків BRYZA

Водостічна система Бриза виготовляється з високоякісного ПВХ з додаванням спеціальних стабілізаторів і барвників. Будь-який пластик боїться тривалого впливу УФ-променів, тому для збільшення терміну служби системи розроблені спеціальні домішки, що зменшують вплив сонячних променів.

Великий плюс пластикових систем – це можливість вибору кольору, ПВХ фарбувати набагато легше і дешевше, ніж метал, тому виробники пластикових водостоків представляють більш багатий вибір. Лінійка водостоків Бриза представлена 8 кольорами: білий, мідний, графіт, зелений, цегляний, коричневий, чорний, червоний. Фарбування пластику може здійснюватися двома способами – по поверхні або в масі.

кольори водостоку bryza

Під час експлуатації водостоки і жолоби дряпаються і пластик пофарбований в масі вважається більш практичним. Всі потертості та подряпини не будуть помітними, а за бажання, сильно пошкоджені місця можна заполірувати. Всі вузли водостоків Бриза фарбуються в масі із застосуванням високоякісних барвників. Практика показала, що у зв'язку з постійним впливом УФ-променів колір системи може трохи тьмяніти. Якщо виробник використовує якісні барвники, то протягом кількох десятиліть колір поверхні буде незначно змінюватися, зберігаючи презентабельний вигляд. Бриза дає на всю продукцію гарантію 10 років, що дає впевненість у якості товару.

Софіти BRYZA

Софит Bryza

Для підшивки покрівлі все частіше використовують софіти, так як вони більш довговічні і візуально краще виглядають. Головні відмінності від дерев'яної вагонки - відносно невелика вага, простота монтажу і мінімальні вимоги до догляду під час експлуатації. Найпоширеніші матеріали для виготовлення софітів – це метал і пластик.

Наша компанія пропонує на підшивку софіт BRYZA і всі необхідні аксесуари для комплексного монтажу. Для закріплення панелей використовуються спеціальні планки J-профіль, а для гарного з'єднання двох листів (наприклад на куті будівлі) використовують H-профіль. Варто зазначити, що пластик за спекотної погоди може незначно збільшуватися, тому монтувати софіт БРИЗА слід строго по інструкції, в якій враховується температурне розширення матеріалу. Для забезпечення достатньої циркуляції повітря в підпокрівельному просторі необхідно використовувати перфорований софіт, де по центру панелі розташовані вентиляційні отвори.

Багата колірна гамма софітів представлена 6 варіантами (білий, зелений, графіт, цегляний, червоний, коричневий), а також 3 варіантами зі структурою як у дерева: золотий дуб, горіх, золотий горіх.