Металочерепиця Ruukki

Металочерепиця Ruukki давно стала негласним лідером серед покрівельних матеріалів із металу. Але що ж у ній такого, що не лише продавці її рекомендують, а й клієнти висловлюють бажання придбати саме її? Давайте розберемося по порядку, чому Рууккі вважається найкращою на сучасному ринку.

Повний цикл виробництва металочерепиці – запорука якості

Можливо раніше Ви чули про надійні покрівлі Ранніла? Відмовившись від такої назви, компанія почала випускати свою продукцію виключно під брендом Ruukki. Нехай Вас не бентежить зміна найменування, ви, як і раніше, можете бути впевнені у фінській надійності.

Перша відмінність від інших виробників, це те, що виробництво включає не тільки прокат листів, а охоплює весь цикл. На заводі Ruukki у Фінляндії виготовляється сталь, яка оцинковується, їй надається певний колір, наноситься захисний шар.

Листи, виготовлені з високоякісної сировини, поставляються на завод металочерепиці Рууккі у с. Копилов, де безпосередньо виконується їх прокат. На заводі знаходиться високоточне найновіше обладнання, завдяки якому досягається ідеальна геометрія листів.

Оскільки виробник може контролювати кожен етап виробництва, починаючи з моменту виготовлення сталі, якість виробів дуже висока.

Великий асортимент покрівель Ruukki

Вибір фінської металочерепиці Рууккі дійсно великий. Усі вироби поділені на 5 колекцій за формою хвилі:

  • Monterrey;
  • Decorrey;
  • Adamante;
  • Finnera;
  • Armorium;

На особливу увагу заслуговує модульна металочерепиця Ruukki Фіннера. Це справді унікальна покрівля, і не лише за рахунок оригінальної хвилі. Цей тип відноситься до преміум сегменту, що виготовляється тільки з високоякісної сталі з покриттям Purex, яке, до речі, є власною розробкою концерну.

Приставка модульна означає, що це не великі листи, якими виробляються всі інші вироби, а елементи невеликого розміру, які кріпляться один до одного подібно до конструктора. Таке рішення дозволяє суттєво заощадити, за рахунок можливості точно розрахувати необхідну кількість, та наблизити до мінімуму відходи.

Основні параметри: метал, колір і покриття

Крім базової лінійки кольорів, також є деякі унікальні кольори, які не можна знайти в інших виробників. До них можна віднести: баклажанний оксамит, червоне вино та графіт. Найбільший вибір нестандартних кольорів містить колекція Фінера.

Стосовно захисного шара, він буває 4-х видів:

  • Polyester (PE) - глянсове та найдешевше.
  • Polyester Matt (PEMA) матовий аналог попереднього типу.
  • PUREX – напівматове, шорстке, з ідеальним співвідношенням «ціна-якість», власна розробка Рууккі.
  • Pural Matt (PUMA) – матове, шорстке, нагадує оксамит. Це найдорожчий, але також найнадійніший варіант.

Також ціна металочерепиці залежить і від товщини металу, яка може бути 0,45 або 0,5 мм.

Офіційна гарантія Ruukki

Як було вище сказано, виробник представляє повний цикл виготовлення продукції. Саме тому вони можуть відповідати за свою продукцію, впевнено надавати гарантію терміном навіть до 50 років.

Це не порожні обіцянки, компанія справді несе відповідальність за свою продукцію, оскільки контролює її виготовлення з початку виробництва металу. Тому якщо ви вирішили купити покрівлю Рууккі, ви можете бути впевнені в її якості та довговічності.

А для впевненості, що купуєте оригінальний продукт, зі зворотного боку в обов'язковому порядку наноситься маркування незмивним чорнилом. Там вказується основна інформація така як: тип профілю, товщина сталі, покриття, розташування заводу та дата виробництва. Ця інформація дозволяє Вам переконатися в оригінальності продукції.

Короткий підсумок

Щоб підсумувати все написане вище наведемо основні переваги Рууккі, які і відрізняють його від конкурентів:

  • Повне виробництво, починаючи від виготовлення сировини, закінчуючи прокатом та формуванням потрібного розміру.
  • Великий вибір форм хвилі та кольорів.
  • Наявність лінійки модульної покрівлі.
  • Офіційна гарантія до 50 років.

Як бачите, їм немає рівних серед вітчизняного ринку, ніхто не може забезпечити весь цикл виготовлення, а відповідно і відповідати за свій продукт. Також великим плюсом є унікальна хвиля і розроблене покриття, що вигідно виділяє їх серед інших.

Покрівля Ruukki – це довговічність даху Вашого будинку.