софіти для даху

Коли основні будівельні роботи вже завершено, саме час приступати до підшивки даху. Ця процедура не є обов'язковою, але виконувати її рекомендують не лише будівельники, а й дизайнери. Найбільшу популярність у цій справі набули софіти для підшивки покрівлі. Такий варіант – це найкраще рішення. У цій системі продумано все до дрібниць. Завдяки цьому монтаж виконується дуже легко, і за бажання його можна виконати навіть самостійно.

Навіщо потрібна перфорація?
Підпокрівельному простору обов'язково потрібна вентиляція, тому що без неї з'являється ризик виникнення плісняви та інших неприємних утворень між покрівлею та підшивкою. І перфоровані панелі чудово справляються із цим обов'язком. Перфорація не дозволяє проникати бруду та пилу, а також захищає від птахів та комах. Але при цьому забезпечує проникнення достатньої кількості повітря.

Кольорова гамма
На сьогоднішній день софіт для даху набирає все більшої популярності. Софіт різних кольорів, у тому числі стандартних однотонних та преміальних, що імітують деревину, ви знайдете в асортименті продукції Бриза, купити який Ви можете у нас. І виробники, бачачи цю тенденцію, випускають велику кількість різних кольорів, серед яких ви знайдете однотонні кольори, і панелі, що імітують деревину. Головне пам'ятайте, що вибирати тон потрібно орієнтуючись на колір покрівлі, водостоку та стін. Адже він також є незамінною частиною екстер'єру, і повинен ідеально вписуватися в загальний ансамбль. І тільки в цьому випадку ваш будинок стане дійсно красивим, набуде завершеного зовнішнього вигляду.

Чим софіт краще аналогів?
При виборі матеріалу для підшивання даху звісів вам буде надано досить широкий вибір. Але з усієї різноманітності варіантів краще зупинитися саме на софіті. Наведемо кілька основних переваг:

  • Стійкість до будь-яких впливів
  • Відсутність загрози гниття та появи цвілі
  • Організація вентиляції
  • Чудове декорування звисів
  • Простота монтажу
  • Невелика вага
  • Невисока ціна

Як видно, у цього способу маса переваг, які не можуть бути притаманні іншим. Метал може проіржавіти, дерево ввібрати вологу, і таке інше. Саме тому, найкраще використовувати сайдинг софіт, який забезпечить надійний та довговічний захист.

Як бачите, вибір - справа не хитра. Головне, визначтеся з кольором та необхідністю перфорації. І навіть у монтажі немає нічого складного. Купити софіт в Києві можна відомих компаній, і одразу доукомплектувати його необхідними профілями, з якими монтаж проводиться легко та швидко.