Якщо ви вирішите відгородитися від сусідів за допомогою забору, постарайтеся зробити роботу правильно або доручити надійним підрядникам.

Залежно від ваших потреб ми пропонуємо будь-які довжини та відтінки листів. Рекомендовані для всіх видів воріт, парканів тощо. Листи обов'язково монтуються вертикально. Низьке ребро забезпечує привабливий та естетичний вигляд. Спеціально для вимогливих клієнтів ми пропонуємо різні відтінки кольорів, що дозволяють вибрати той, який ідеально впишеться в екстер'єр і ландшафт. Він ідеально поєднується з усіма дерев'яними елементами, кованими виробами і каменем. Його сучасний вигляд поєднується з функціональністю та не поступається в зовнішньому вигляді іншим видам огорожі. Легкість збереження естетичного зовнішнього вигляду також є значною перевагою.

Профільований лист використовується практично скрізь - від будівництва технологічних зборів навколо будівельних майданчиків до будівництва приватних заборів, нестандартних об'єктів будівництва та архітектури, при цьому має правильну геометрію, паралельну лініям профлиста.
Раніше профнастил був досить простим і невибагливим у використанні, але мав вузький спектр використання. Виготовлений з оцинкованого листового металу, він використовувався для покриття дахів промислових складів, невеликих надвірних будівель, навісів, гаражів, а також для будівництва будівельних майданчиків. Але все це в минулому. Зараз профнастил широко використовується для парканів. Він поєднує в собі якість і низьку вартість.

 профнастил Рууккі

 

Профнастил Рууккі – якість за помірною ціною.


Виробник Ruukki намагався довести профільований лист до більш високого рівня, тому до процесу його виробництва підходили з уявою, а його якісні та технічні характеристики постійно покращували.
І сьогодні профільований лист - це вдосконалений матеріал, заснований на тому ж оцинкованому аркуші, при цьому зовнішній вигляд став привабливішим і підвищився рівень технічних характеристик. Інновація полягає в тому, що верхня сторона покрита полімерним шаром. Це збільшує термін експлуатації, і візуально робить профнастил для паркану естетичнішим.

Це дозволило створити нові можливості профнастилу -

1. Підвищили захисні властивості.
2. Розширили можливості експлуатації профнастилу.


Цей матеріал замінив раніше використовувані дерев'яні варіанти, так як будівництво паркану з профнастилу настільки просте за своєю специфікою, що труднощів з монтажем і демонтажем надалі не виникне. Крім того, слід зазначити, що це ще й економічно.

Профнастил для паркану

 

Переваги огорож з профнастилу:

- надійність. Убезпечить і захистить вашу територію;
- універсальність. Можливість будувати навколо промислової зони, приміської зони, будинку;
- міцність. Профіль листа - хвиля забезпечує високу стійкість до механічних навантажень;
- корозійна стійкість. Завдяки спеціальному покриттю;
- простота установки. Встановити стіну з профлиста можна без допомоги експертів;
- з'єднання з іншими матеріалами - вони можуть бути побудовані в поєднанні з цеглою, деревом і каменем;
- розумна ціна допоможе заощадити на будівництві забору;
- різноманітність кольорів.

Той профлист, який покритий полімерним складом, більш надійний. Це дорожче, але його термін служби складає 50 років. Головна перевага профнастилу - він не вимагає додаткового фарбування та догляду.