ПВХ плиткаВінілова плитка в тому вигляді, в якому ми зараз можемо її побачити в магазині, з'явилася нещодавно. Попередником була одношарова ПВХ плитка, яку можна було зустріти в старих квартирах і будинках колишнього радянського союзу.

ПВХ плитка мала масу переваг - не боялася вологи, практично не псувалася з часом, була недорогою і не вимагала догляду. Основним недоліком такого покриття для підлоги був неабиякий зовнішній вигляд.

Японські інженери в 1990-х роках розвинули цей напрям і представили багатошарове покриття для підлоги з назвою LVT (Luxury Vinyl Tiles). Перше слово Luxury перекладається як: престиж, розкіш, люкс - це вже була не дешева продукція, а новий конкурент матеріалам що існують. У нас ця продукція відома як вінілова або кварц вінілова плитка. У складі присутній кварц, який надає твердість еластичному вінілу.

Структура вінілової підлоги

Продукт набирав популярність в комерційному сегменті, адже подумайте, в порівнянні з паркетною дошкою, кафелем або ламінатом, вінілова плитка могла прослужити кілька десятиліть, не вимагаючи догляду і витрат на утримання. При цьому абсолютно не боялася вологи, а можливість емітувати природні покриття як малюнком, так і фактурою розширювала можливості для реалізації будь-якого дизайнерського рішення.

По суті, вінілова плитка об'єднує переваги трьох поширених покриттів:

    1. краса паркету або каменю - поверхня виглядає природньо,
    2. практичність лінолеуму - довгий термін експлуатації, простий догляд,
    3. модульність плитки - безліч дизайнерських рішень, навіть зонування приміщення.

 

Провідні європейські виробники також відзначили всі переваги кварц-вінілу і додали в асортимент своєї продукції. У 2000-х в структуру плитки був доданий склохолст, який відповідав за стабілізацію розмірів. Вдосконалювались технології нанесення малюнка, який в парі з рельєфною поверхнею виглядав як натуральне дерево або камінь.

вінілова плитка для підлоги

Оптимізація процесу виготовлення і запуск автоматичних ліній дозволив зробити вінілову підлогу більш доступною. Сьогодні кварц вініл набирає популярність в Україні, вартість вже можна порівняти з іншими поширеними видами покриття для підлоги. Багато потенційних покупців розглядають його як довговічне і практичне рішення для ванної, кухні та коридору.

Вінілова плитка ВІНЕО

Особливий продукт на українському ринку - це вінілова плитка Wineo. Всесвітньо відомий виробник покриття для підлоги пропонує німецьку якість за конкурентною ціною, величезний вибір кольорів, фактури і розмірів плиток дає практично необмежені можливості для втілення дизайнерських рішень.

Вінілова підлога Wineo

Якість і екологічність підтверджується численними сертифікатами і дослідженнями, серед яких особливу увагу заслуговує сертифікат "Блакитний Ангел".


Сертифікат блакитний ангелВін є одним з найпрестижніших знаків, що підтверджують безпеку продукції.

Сертифікат якості «Блакитний Ангел» гарантує:
- продукт виробляється з сировини, не завдаючи шкоди для навколишнього середовища;
- виріб перевірено сертифікованими лабораторіями на вміст шкідливих речовин;
- можна використовувати в будь-яких приміщеннях, як в побуті, так і в комерційних цілях;
- вироби не становлять загрози для здоров'я людей.

Якщо Ви вже вирішили придбати вінілову плитку, обов'язково зверніть увагу на продукцію компанії Wineo, сьогодні це найбільш оптимальне співвідношення високої якості і прийнятної ціни.