Незалежно від того, яка форма даху будинку, всі продукти для якісної покрівлі можна знайти на нашому сайті. Крім того на спеціалізованому сайті доступні універсальні водостічні системи Галєко. Ви можете вибрати з різних типів покрівельних матеріалів, які відповідають стилю і потребам будівлі і одразу обрати в широкому асортименті вікна для даху.


Щоб побудувати міцну конструкцію, вам потрібно вибрати матеріали, які будуть витримувати будь-які погодні умови. Будівництво будинку - це інвестиція на багато років вперед, тому у нас є всі запасні матеріали для якісної покрівлі і не тільки.


Дах - це не тільки естетичне покриття. Його конструкція також включає вентиляційні димоходи, камінні труби і всі аксесуари, що з'єднують окремі частини даху. Наш асортимент також включає в себе невеликі монтажні елементи, такі як гвинти, покрівельні смуги і профілі з листового металу, що дозволить вам придбати в одному місці набір матеріалів для покрівельних робіт. Пам'ятайте також, щоб захистити будинок від птахів – варто підшивати покрівлю. Це додасть естетичності будівлі і захистить підпокрівельний простір.


пластиковий водостік GalecoВажливу роль відіграють водостічні системи. Як варіант можна розглянути марку Galeco. Ціна на продукцію Галєко помірна і цілковито виправдовує себе. З усього асортименту можна вибрати як бюджетний варіант –пластикові водостоки, так і преміум продукт – металеву система з квадратним жолобом Galeco STAL2.

Пластикові водостоки Galeco

Найпоширеніша система в лінійці Галєко – це напівкруглі пластикові водостоки. Висока якість за доступною ціною – одна з головних переваг цього продукту.

Для їх виробництва використовується непластифікований полівінілхлорид, пофарбований в різні кольори, завдяки якому навіть глибокі подряпини не відрізняються за кольором від неушкодженої поверхні. Водостоки ПВХ не вимагають ніякого технічного обслуговування. Більш глибокі, видимі подряпини, які утворюються в процесі побудови або під час роботи, покриваються реставраційної пастою. Пластмаса, що використовується для виробництва водостоків, характеризується високою ударною міцністю. Система монтажу передбачає будь-які деформації пластика в залежності від температури.

Металеві водостоки Galeco STAL

Металеві водостічні системи - це продукт найвищої якості. Мало хто з виробників може дати гарантію 35 років на водостічну систему. Після численних випробувань, виробник знайшов оптимальний варіант обробки і покриття металу, завдяки якому водостік не боїться екстремальної погоди. Метал покривається 4-а захисними шарами з двох сторін, товщина серцевини 0,6 мм. У лабораторних умовах було доведено, що така технологія на сьогодні вважається найбільш оптимальною. Можна сміливо розраховувати на термін служби більше 50-и років.

технологія виробництва водостоків галєко

Оцинковані водостоки – LUXOCYNK

Більш бюджетний сегмент металевих водостоків представлений в лінійці Люксоцинк. Товщина сталі 0,6 мм, відмінність від звичайної металевої серії – це покриття. Сталь покривають 2 шарами з кожного боку. перший шар – це цинкове покриття, яке захищає метал від корозії, другий шар – прозоре полімерне покриття, яке захищає від УФ променів і від кислотних дощів. Часто такі водостоки використовують в промислових будівлях, госп. будівлях, де потрібна висока надійність і невисокі вимоги до естетики.

квадратний водостік галєко

Сталева водостічна система з квадратним профілем STAL2

Відносно молода лінійка – відрізняється формою жолоба і водостічних труб. Замість звичних напівкруглих жолобів Galeco пропонує квадратний перетин. Така форма надає оригінальний вигляд будівлі, і підкреслює дизайн. Конструкція кріплення розроблена таким чином, що можна за допомогою декоративної планки кріпити софіт, в результаті чого жолоби не буде видно.

Обравши водостоки Галєко, ви гарантовано отримаєте якісний товар за розумною ціною.